Un cicle formatiu de Grau Mitja de Serveis en Restauració i un cicle de Grau Superior de Direcció de Cuina són les dues noves ofertes formatives que el IES Baix Empordà oferirà a partir del curs vinent.
Els dos nous cicles formatius estan integrats en la categoria de Formació Dual, el que implica que el segon curs l'alumnat compaginarà la formació en el centre docent amb una activitat pràctica a l'empresa, la qual cosa suposarà l'obtenció de part dels aprenentatges d'una forma real. L'alumnat rebrà una beca salari durant l'estada a l'empresa.
El cicle de Grau Mitjà de Serveis en Restauració ofereix sortides professionals de cambrer de bars, cocteleries i cafeteries, de restaurants, caps de sala i encarregats d’economat i cellers. També capacita als alumnes per a crear la seva pròpia empresa. L’assoliment del Grau Mig dóna accés a altres estudis superiors.
El Grau Superior de Direcció de Cuina capacita als alumnes per dirigir qualsevol entorn relacionat amb el món de la cuina, i és una de les formacions amb més sortida professional.
Per a més informació, podeu visitar la web de l'IES Baix Empordà