Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Pujada de l'IVA als serveis

17/08/2012

Des de l'1 de Setembre, tal i com es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del 6 d’Agost, s'està aplicant als serveis una pujada del tipus reduït de l’IVA al 10% i el tipus general al 21%. A més a més, diverses activitats que gaudien del tipus reduït ara tributaran pel tipus general.

Des de l'1 de Setembre, tal i com es va publicar al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del 6 d’Agost, s'està aplicant als serveis una pujada del tipus reduït de l’IVA al 10% i el tipus general al 21%. A més a més, diverses activitats que gaudien del tipus reduït ara tributaran pel tipus general. L’IVA aplicat a les diferents activitats és de: Serveis amb IVA del 10%: - Serveis d’allotjament a hotels, cases rurals, càmping, balnearis i serveis de restaurant i bar. - Serveis d’hostaleria i restauració, conjuntament amb serveis accessoris d’actuació musical, ball, etc... contractats a la celebració de casaments batejos i altres actes similars. Serveis amb IVA del 21%: - Serveis de discoteques, sopars espectacles, sales de festes, sales de ball, tablaos-flamencs, karaoke i barbacoes. - Serveis d’hostaleria prestats per cafès-teatre, cafès-concert, pubs i cafeteries simultàniament amb actuacions musicals i similars. - Serveis prestats per clubs nàutics, escoles de vela, activitats relacionades amb esports d’aventura (senderisme, escalada, canons, ràfting, trekking, salt de pont i activitats similars). - Ús de pistes, camps i instal•lacions esportives: ús de camps de golf, pistes de tennis, esquaix i pàdel, piscines, pistes d’atletisme, etc. - Lloguer d’equips i material per a la pràctica esportiva. - Serveis de perruqueria, balneari urbà i cures termals, circuits termals, SPA, hidroteràpia, etc.

  • Cal recordar que els establiments han d’oferir al públic preus finals amb IVA inclòs (a les cartes del bar, restaurant o als webs).
Amb la col·laboració de la