L’Ajuntament de Palafrugell incorpora 5 joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil

07/11/2018

Els contractes tenen una durada de sis mesos

Palafrugell, 5 de novembre de 2018.- L’Ajuntament de Palafrugell acaba d’incorporar 5 joves menors de 30 anys beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. Impulsat per la Unió Europea i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), aquest projecte forma part d’una estratègia europea amb l'objectiu de facilitar l'accés als joves al mercat de treball, i d'aquesta manera, lluitar contra l'atur juvenil. L’Ajuntament participa en aquest programa per tercer any consecutiu.

Des de la setmana passada els contractats s’han incorporat a diverses àrees de l’Ajuntament: Benestar Social, IPEP, Intervenció, Museu del Suro i Secretaria.

Cada un d’ells comptarà amb la supervisió d’un tutor per avaluar la tasca desenvolupada. A més a més, durant els 6 mesos de pràctiques hauran de dur a terme un projecte relacionat amb el lloc de treball que ocupen. Els joves contractats havien de complir amb els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC i tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Aquestes contractacions estan cofinançades per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91.89%.

Amb la col·laboració de la