Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

IV Jornada d'Oportunitats Laborals

28/01/2020

Si tens una empresa i busques persones treballadores, o ets una persona en recerca de feina, participa-hi!!

El dijous 5 de març l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell organitza la 4a Jornada d'Oportunitats Laborals. L'objectiu principal és el de posar en comú les necessitats de personal de les empreses amb candidats aspirants prèviament seleccionats, amb la finalitat de realitzar breus entrevistes en un mateix espai.

Per participar-hi com a empresa, només cal omplir aquest formulari d’inscripció.

Teniu temps per a fer-ho fins el divendres 31 de gener. 

 

Seguidament començarem una campanya comunicativa entre possibles aspirants procedents de diferents borses de treball, usuaris del SOMI així com altres recursos de l’IPEP per trobar perfils com el que cerques.

 

Les persones en recerca de feina s’hauran d’inscriure a les ofertes online i adjuntar el seu currículum prèviament, així que a la jornada només hi accediran els candidats que compleixin amb els requisits que l’empresari hagi definit a la inscripció. A partir del 10 de febrer, els candidats/tes podreu veure les ofertes a www.ipep.cat i apuntar-vos a les que us interessin (màx.7) fins el dia 23 de febrer. 

 

Finalment ens posarem en contacte amb vosaltres abans del dia 5 de març per programar les entrevistes.

Amb la col·laboració de la