Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Impulsa la teva empresa- Premis Projecta't

20/06/2019

La Diputació de Girona convoca la primera edició dels Premis "Projecta't" amb l'objectiu d'impulsar la projecció d'empreses joves de les comarques gironines.

 

 

La Diputació de Girona convoca la primera edició dels Premis Projecta’t, on es seleccionaran 10 iniciatives empresarials de les comarques gironines que s’hagin constituït en els darrers tres anys.

Les empreses guardonades obtindran 40 hores de consultoria durant 6 mesos. En concret, disposaran de:

  • Suport personalitzat i exclusiu: Un tècnic/a acompanyarà l'equip de l'empresa, l'ajudarà a establir els objectius, a detectar les necessitats i a escollir els mentors més adequats.
  • Mentoria i tutorització: Experts de la xarxa d'assessors acreditats d'ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya assessoraran l'equip per ajudar-lo a desenvolupar l'estratègia empresarial.

Més informació: Aquí.

Beneficiaris: Empreses i treballadors autònoms amb una antiguitat màxima de tres anys, a comptar de la data de constitució de l'empresa o d'alta com a autònom, i amb domicili fiscal i centre de treball a la província de Girona.

Termini de presentació de sol·licituds: 10/07/2019.

Amb la col·laboració de la