Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Guia de zones d'aparcament

31/10/2013

L’Ajuntament de Palafrugell amb l’objectiu de facilitar als usuaris l’estacionament del seu vehicle durant aquest estiu, ha editat un nou fulletó on es podran trobar totes les zones d’aparcament situades al centre de la vila. Aquesta guia incorpora també informació del nou parking soterrat a Torres i Jonama.

L’Ajuntament de Palafrugell amb l’objectiu de facilitar als usuaris l’estacionament del seu vehicle durant aquest estiu, ha editat un nou fulletó on es podran trobar totes les zones d’aparcament situades al centre de la vila. Aquesta guia incorpora també informació del nou parking soterrat a Torres i Jonama. En el mateix, trobaran la ubicació d’aquests pàrquings, la manera més fàcil per a poder accedir, la quantitat de places que disposen, si són gratuïts o de pagament, els seus horaris i per últim les tarifes. Com a novetat, destaca l’obertura del pàrquing soterrat, de caire gratuït, situat al Carrer Torres i Jonama. Aquest disposa de 110 places i estarà obert cada dia de les 10 del matí a les 11 de la nit. A més, s’ha habilitat una nova àrea d’aparcament al costat de la benzinera BP amb una capacitat per a 150 cotxes, disponible les 24 hores del dia gratuïtament. Pel que fa al pàrquing del Casal, aquest serà de pagament de l’1 de juliol a l’1 de setembre, oferint de franc els primers 90 minuts. I per tal de facilitar l’accés a l’aparcament, s’han modificat els sentits de circulació dels carrers Anselm Clavé i Vilar. Els pàrquings habilitats i alguns dels canvis produïts seran per un període concret, oferint així una rotació de vehicles en la temporada de l’any de màxima afluència al municipi.

Amb la col·laboració de la