El Casamar de Llafranc obté l'Estrella Michelin

29/11/2011
El restaurant Casamar de Llafranc, de Quim Casellas, ha obtingut una estrella en la reconeguda guia Michelin 2012 d'Espanya i Portugal. El Casamar va començar a funcionar com a hotel l'any 1955, quan Joan Casellas i Maria Balaguer van transformar una casa d'estiueig de principis de segle XX en un petit hotel de 5 habitacions. Amb la transformació turística de principis dels anys seixanta es va ampliar fins a 20 habitacions, de les quals disposa actualment. El restaurant Casamar de Llafranc, de Quim Casellas, ha obtingut una estrella en la reconeguda guia Michelin 2012 d'Espanya i Portugal. El Casamar va començar a funcionar com a hotel l'any 1955, quan Joan Casellas i Maria Balaguer van transformar una casa d'estiueig de principis de segle XX en un petit hotel de 5 habitacions. Amb la transformació turística de principis dels anys seixanta es va ampliar fins a 20 habitacions, de les quals disposa actualment. El Casamar, des de fa uns anys, ofereix una excel·lent relació qualitat-preu i destaca per la utilització de producte de proximitat, la sensibilitat per les produccions ecològiques, la col·laboració amb petits productors i la difusió d’aquests valors. La seva cuina destaca per utilitzar bon producte amb fruits de mar i peix de llotja ideal per deixar-se aconsellar. La carta de vins posa a l’aparador un nombre important de propostes de registres del país, i té en un lloc destacat els de cellers de la DO Empordà Costa Brava. D'altra banda, el cuiner Quim Casellas, de l’establiment situat a Llafranc, va ser un dels cinc seleccionats per optar al Premi Cuiner de l’Any que va promoure el Fòrum Gastronòmic i el Periódico de Catalunya en l'edició de l'any 2010. Tal i com es va fer en la seva primera edició, el 2009, l’objectiu era donar a conèixer i reconèixer la tasca dels cuiners emergents i emprenedors, joves valors i nous empresaris.
Amb la col·laboració de la