Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Certificat de professionalitat de ¨Promoció Turística Local i Atenció al Visitant

20/01/2014

El SOMI, com ens coordinador, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, han fet possible el desenvolupament d’un Certificat de Promoció Turística Local i Atenció al Visitant en la seva 2ª edició. El curs està subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Fons Social Europeu i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal.

El SOMI, com ens coordinador, en col•laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, han fet possible el desenvolupament d’un Certificat de Promoció Turística Local i Atenció al Visitant en la seva 2ª edició. El curs està subvencionat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, pel Servei d’Ocupació de Catalunya, pel Fons Social Europeu i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal. Aquest programa formatiu teòric – pràctic va destinat a persones en situació d’atur i té com objectius millorar la qualificació professional i afavorir la capacitat d’inserció professional dels alumnes en el mercat laboral en un sector econòmic prioritari. La durada és de 710 hores i participen 15 alumnes. S’ofereix la formació teòrica i un mòdul de pràctiques que és realitzarà en empreses de producció i de serveis: hotels, allotjaments, càmpings, oficines de turisme, museus , etc. El SOMI, el Consell Comarcal del Baix Empordà i els alumnes d’edicions anteriors, valoren molt positivament aquest curs, ja que ha permès oferir recursos als/les participants per reorientar el seu perfil professional i aconseguir una titulació que acredita els coneixements adquirits. Un 45’8 % de les persones participants l’any anterior van trobar feina durant o al finalitzar el curs. EL SOMI coordina les gestions, analitza i té cura de totes les fases necessàries per fer possible el bon funcionament i aprofitament del recursos formatiu, acostant-lo a la ciutadania i a les empreses. Gestions destacades del SOMI per el projecte 2013-2015: 1. Renovació de tot l’equipament informàtic de l’aula: 15 pc’s portàtils nous amb el programari actualitzat i impressora wifi. 2. Millora de la disposició de l’aula de formació: instal•lació de cablejat per l’alimentació dels portàtils, canvi d’orientació de l’aula i de la pantalla de projecció. 3. Facilitació de la documentació pertinent per a l’aplicació de la ISO al curs.

Amb la col·laboració de la