Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Aprovades les Subvencions als Establiments Locals 2013

15/01/2014

El passat 17 de desembre es van aprovar per Junta de Govern les subvencions que cada any concedeix l'Ajuntament de Palafrugell a les empreses del municipi, a través de l’IPEP. Enguany han estat 7 les empreses/establiments que han rebut ajut.

El passat 17 de desembre es van aprovar per Junta de Govern les subvencions que cada any concedeix l'Ajuntament de Palafrugell a les empreses del municipi, a través de l’IPEP. Enguany han estat 7 les empreses/establiments que han rebut ajut. Els conceptes subvencionables han estat les inversions en immobilitzat, destinades a la millora de la imatge exteriors i accessos, estalvi energètic, foment de l’emprenedoria i de la innovació i competitivitat. Les empreses beneficiàries pel període 2012-2013 són: • Alter Ego Palafrugell, S.C. (2.000,00 €): Foment de l’emprenedoria. • Ana Serrano Jofra (311,91,00 €): Millora de la imatge exterior i foment de la innovació i la competitivitat. • Carles Güell Prats. (896,51 €): Foment de l'emprenedoria. • Centre Mèdic Palafrugell, S.L. (2.000,00 €): Foment de la innovació i la competitivitat. • H.E.P.A.S.A. (1.104,00 €): Millora de la imatge exterior i foment de la innovació i la competitivitat. • Hotel Sant Roc, S.A. (2.000,00 €): Millora de la imatge exterior, estalvi energètic i foment de la innovació i la competitivitat. • Palé Paper, S.L.. (925,75 €): Millora de la imatge exterior i foment de la innovació i la competitivitat. La convocatòria d’ajudes va tenir lloc durant el passat mes d’octubre. Per aquest període, cal destacar que totes les empreses que s’han presentat, han complert els requisits per rebre aquest ajut a la seva inversió.

Amb la col·laboració de la