Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Aprovació de la llei de suport a l'emprenedoria

30/09/2013

Des del passat 28 de setembre es pot consultar al BOE la llei de suport als emprenedors i la seva internacionalització (Llei 14/2013, del 27 de setembre). La llei modifica alguns dels articles de l’anterior, com és la bonificació en la quota dels autònoms majors de 30 anys.

Des del passat 28 de setembre es pot consultar al BOE la llei de suport als emprenedors i la seva internacionalització (Llei 14/2013, del 27 de setembre). La llei modifica alguns dels articles de l’anterior, com és la bonificació en la quota dels autònoms majors de 30 anys. Alguns dels temes que es poden consultar són: - Reduccions a la Seguretat Social pels treballadors per compte propi (Títol II. Art. 29-30): L’objectiu és estimular les noves altes al Règim Especial de Treballadors Autònoms, facilitant el control de les activitats no declarades i que suposen una competència deslleial cap als que sí les declaren. - L’Emprenedor de Responsabilitat Limitada (Capítol II. Art. 7-11): Amb aquesta nova figura jurídica, les persones físiques podran evitar que la responsabilitat derivada dels seus deutes empresarials afectin a la seva vivenda habitual, sota determinades circumstàncies. - La Societat Limitada de Formació Successiva (Capítol III. Art. 12): Serà possible la creació d’una societat sense capital mínim, amb el mateix règim de les societats de responsabilitat limitada, excepte certes obligacions específiques. S’inspira en les reformes d’altres països com Alemanya o Bèlgica. - Incentius fiscals per inversió de beneficis i en activitats d’I+D+I (Títol II. Art. 26): Es dona la opció d’aplicar incentius a aquestes inversions, sense quedar sotmesa a cap límit en la quota íntegra de l’impost de Societats. Aquesta possibilitat requereix un manteniment continuat d’aquest tipus d’activitats. Si voleu informar-vos sobre com us poden afectar aquestes mesures al vostre nou projecte empresarial, podeu demanar hora al Servei d’Emprenedoria de l’IPEP al 972 61 18 20.

Amb la col·laboració de la