Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

1er Premi aGOe a l'emprenedoria i la creativitat

05/07/2019

aGOe  estableix per primera vegada el PREMI A L'EMPRENEDORIA I LA CREATIVITAT de les comarques gironines amb el recolzament de la Universitat de Girona i la Cambra de Comerç de Girona.

L'Associació Gironina d'Orientació Empresarial, aGOe, formada per  sèniors voluntaris que retornen a la societat els coneixements i l'expertesa directiva que han assolit en la seva trajectòria professional, és una associació sense ànim de lucre.  Aquest any han tingut la iniciativa de convocar per primera vegada el Premi a l'emprenedoria i la creativitat amb el recolzament de la Universitat de Girona i la Cambra de Comerç de Girona.

 

Amb aquest premi a l'Emprenedoria i la Creativitat, aGOe reconeixerà amb caràcter genèric, el millor projecte d’empresa que resulti de les idees que siguin presentades a concurs. 

El jurat estarà format per membres de la UdG, de la Cambra de Comerç de Girona i d'aGOe.
 
Està dotat amb un premi dinerari de 500 €, un guardó i el suport tècnic d’aGOe  durant 12 mesos.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Per inscriure't caldrà que proporcionis en el següent Formulari les teves dades personals, el teu pla de negoci en format .pdf, .doc o .docx (màxim: 10mb) i una adreça de Google Drive, Dropbox, Youtube o Vimeo on hi hauràs penjat un vídeo d'una durada d'uns 5 minuts amb la presentació del teu projecte. Un cop enviat aquest contingut rebràs a l'adreça de correu electrònic que hagis proporcionat un missatge de confirmació d'enviament.

Si tens algun problema en l'enviament ho pots comunicar per correu electrònic a info@agoe.cat

Pots consultar les bases aquí
Amb la col·laboració de la