Formació

L'IPEP organitza formació a la primavera i a la tardor. Podreu veure aquí tota la informació quan estigui publicada.

MÀRQUETING DIGITAL I XARXES SOCIALS
Tens un negoci? Tens una idea? Saps arribar als teus clients?    
EDICIONS 2021

PREU
Gratuït
DURADA 8h
HORARIS
Horaris i dies a convenir amb la persona formadora
LLOC
A determinar (Palafrugell)
TEMES CLAU

Empreses

IDEAL PER...

Empreses que vulguin promocionar els seus negocis a les xarxes.

INFORMACIÓ ADDICIONAL

En aquesta formació+mentoria personalitzada aprendràs a saber d'on treure les idees per publicar, quin tipus de continguts són els millors per la teva empresa, quantes vegades s'ha de publicar, trucs per no passar molt de temps generant continguts.

També aprendràs a identificar els teus hashtags, a crear una estratègia i a saber interpretar els resultats per conèixer el que funciona i el que no.

Es realitzarà 1 sessió setmanal de 120 minuts aproximadament totalment personalitzades, durant 4 setmanes i a més sempre podràs consultar els dubtes via whatsapp per sentir-te en tot moment acompanyat/da en el procés.
 
No es tracta de simplement conèixer la plataforma, sinó de treure-li el màxim rendiment pel teu negoci juntament amb una professional del marketing.

En el cas que hi hagi més inscrits que número de places, l'assignació serà per decisió estrictament tècnica de la formadora que passarà un qüestionari sobre coneixements que li permetrà decidir qui és més apte per treure més bon aprofitament del curs. 
 

Amb la col·laboració de la