Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús.Més informació sobre les cookies Acceptar

Polígons Industrials

Palafrugell Industrial és una nova aposta de l'IPEP per dinamitzar els Sectors d'Activitats Econòmica, popularment coneguts com a polígons industrials, atreure-hi noves empreses i consolidar les existents.

Palafrugell sempre ha comptat amb una gran tradició industrial. El suro va dur al nostre municipi una industrialització precoç i va convertir Palafrugell en un gran centre de producció internacional. Amb el temps, la producció industrial s'ha anat diversificant, i actualment Palafrugell compte amb sis zones d'activitat econòmica o polígons industrials on es concentren bona part de les empreses del municipi.

En una primera fase d'execució, el projecte ha desenvolupat una pàgina web palafrugellindustrial.cat, que servirà com a localitzador de terreny i naus disponibles per a possibles interessats; el web, a més, proporciona informació útil de cares a les empreses que vulguin instal·lar-se a Palafrugell. Aquest vídeo de presentació s'ha produÏt com a eina de promoció i explicació dels avantatges que implica escollir Palafrugell com a seu per a noves empreses.

 

Amb la col·laboració de la