Formació primavera 2021

L’ aprenentatge al llarg de la vida i la formació contínua constitueixen un factor clau de l’èxit professional, per aquest motiu des de l’IPEP es programa formació dos cops l’any amb l’objectiu d’oferir recursos tant a les persones que treballen com les que es troben cercant feina, així com a empresaris/es i emprenedors/es, que els permeti mantenir actualitzats els seus coneixements i/o millorar les seves competències o potenciar els seus negocis.

Nova programació per aquesta primavera per empreses, persones emprenedores i públic en general que vulgui millorar les seves competències professionals.

T'ajudem a posar-te al dia i a adaptar-te a la nova realitat amb aquestes formacions gratuïtes.

 

IMPORTANT: Totes les càpsules online, s'impartiran en streaming a través de la plataforma gratuïta Zoom. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

PREINSCRIPCIONS AQUÍ

 

Resiliència i emocions saludables. Conviure amb l'adversitat.

La Joana Frigolé és psicòloga, coach i conferenciant. Autora del llibre “Posa llum a la teva vida. Genera emocions i converses constructives”, ens oferirà dues sessions de dues hores amb l’objectiu de despertar un lideratge conscient entre el públic, potenciar el poder d’influència innat en cadascú de nosaltres i generar estats d’ànim capaços de construir un futur pròsper i enriquidor.

Ens ajudarà a descobrir les nostres fortaleses i crear les nostres pròpies respostes a través del coaching.

En aquest context de pandèmia que vivim, ens permetrà experimentar habilitats per ajudar a transformar creences, emocions i patrons relacionals que ja no ens resulten efectius. Ens ajudarà a crear entorns de confiança, optimisme i compromís, a aprendre a mirar-se a un mateix, a experimentar i transformar cada emoció i a viure el benestar emocional i el sentiment de plenitud.

Dia:  dimarts 16 i dimarts 23 de març

Hora: de 14.30 a 16.30 h

Lloc:  Online- plataforma zoom

Dirigit a empreses, persones emprenedores, persones en cerca de feina i públic en general.

 

Xerrada informativa per les empreses per informar-se de la subvenció per la contractació de persones majors de 45 anys  (1h)

Sessió online per empreses per explicar com funciona la subvenció per a la contractació de majors de 45 anys que té com objectiu impulsar la contractació d’aquest col·lectiu. Es subvencionen contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 i la jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%. Aprofita-la i sigues una empresa socialment responsable.   

Data: dimecres 17 de març 

Horari: 9.30 h

Format: online

Dirigit a  empreses.

 

Vols emprendre i no saps per on començar?

La formació està orientada a donar a conèixer quins aspectes s'han de tenir en compte i com s'h de fer per portar a terme la idea de negoci.

Està adreçat a persones que tenen una idea de negoci i volen estudiar la viabilitat del projecte i per aquells que estan elaborant el seu pla d'empresa.

Es fomentarà la participació, cosa que permet treballar de forma pràctica en un ambient distès i personalitzat, a més, hi ha la possibilitat de resoldre els dubtes a nivell particular.

Continguts:

Es tractaran les principals parts que conté un pla d’empresa:

- La persona emprenedora i /o el seu equip

- La forma jurídica

- El producte i/o el servei

- Màrqueting i comunicació

- El pla financer

- Ajudes per a persones emprenedores.

Dia:  dijous 25 de març

Hora: de 9 a 13 h

LLoc:  presencial

Dirigit a  persones emprenedores i persones en cerca de feina que desitgin autoocupar-se.

 

Networking (Ben fet!)
Com fer aflorar oportunitats laborals a través dels nostres contactes (3h)

Sabies que qui treballa bé la seva xarxa de contactes té més possibilitats de trobar feina?
Moltes oportunitats laborals sorgeixen a través dels nostres contactes, el que es coneix com a Networking.  Coneix de la mà de la Rosaura Alastruey les bases i estratègies per fer-ho bé i les eines digitals que poden facilitar-ho.

La Rosaura Alustrey és pionera en la introducció del networking professional (ben fet) i la utilització de les eines de la Web 2.0 en la recerca de feina i selecció de candidats. Llicenciada en Publicitat i RRPP per la Universitat Autònoma de Barcelona amb un programa d'Habilitats Directives per l'escola de negocis ESADE i un altre d'especialització empresarial per l'IESE.

Conferenciant, investigadora i professora universitària a nivell nacional porta més de 10 anys, des del seu inspirador viatge a Silicon Valley al 2004, assessorant sobre el valor estratègic de treballar la xarxa de contactes a tot tipus de professionals. També és col•laboradora habitual de diferents mitjans de comunicació i autora de llibres relacionats.

Data: 7 d’abril
Horari: 9.30 a 12.30h
Format: online
Dirigit a persones en cerca de feina.

 

Personal shopper (10h) impartit per IDFO  NOVES DATES!

Formació dirigida a adquirir els coneixements necessaris per poder analitzar les tendències de moda i treballar el coneixement dels teixits i les peces de roba més habituals.
Donar informació bàsica per crear estilismes i assessorar, mostrar rutes de botigues, coneixement dels cossos i siluetes, l’estil personal del client, la importància del color i  també aprendre a gestionar pressupostos.
Professionalitza’t!

Data: 25, 26 I 27 de maig
Horari: 14.30 a 18 h dimarts i dimecres i de 14.30 a 17.30 h dijous
Format: presencial
Dirigit a persones treballadores en actiu, amb places limitades disponibles per a persones a l’atur.

 

Eines per la innovació (30h) impartit per IDFO NOVES DATES!

Donar eines per a sistematitzar el procés d’innovació en producte i/o procés com a factor de competitivitat a les empreses del s.XXI.
Capacitar als professionals per entendre el mercat i crear propostes de valor adaptades al nou consumidor. I donar a conèixer eines creatives per al finançament de la innovació.
Inverteix en el futur!

Data: els dilluns i dimecres del 3 a al 31 de maig 
Horari: de 9.30 a 12.30 h
Format:  online
Dirigit a persones treballadores en actiu, amb places limitades disponibles per a persones a l’atur.

 

Eines Google (30h) impartit per IDFO NOVES DATES!

Aprendre a utilitzar les principals eines Google per a treure millor rendiment al lloc de treball: Google gmail, Google calendar, Google drive, Google docs, fulls de càlculs, formularis, presentacions, Google +, grups, vídeos, etc.
Recicla’t! Posa’t al dia!

Data: els dimarts i dijous del 04 al 27 de maig  
Horari: de 9.30 a 12.30 h
Format: presencial
Dirigit a persones treballadores en actiu, amb places limitades disponibles per a persones a l’atur.

 

Canva. Fes dissenys professionals

Descobreix i aprèn a utilitzar aquesta plataforma de disseny gràfic, que s'utilitza per crear gràfics a les xarxes socials, presentacions, pòsters, documents i altres continguts visuals. 

Aprèn a fer dissenys professionals de manera senzilla i eficaç.

Dia:  dimarts 04 i dijous 06 de maig

Hora: de 14.30 a 16.30 h

LLoc:  Online- plataforma Zoom

Dirigit a empreses, persones emprenedores, persones en cerca de feina i públic en general.

 

 

Amb la col·laboració de la