Experiències emprenedores del territori.

20/11/2017

Com ja va sent tradició a la Jornada Emprèn i Empresa, la taula rodona ens apropa a experiències emprenedores d’èxit de gent del nostre entorn per tal que ens apropin les seves experiències i ens serveixin d’inspiració.

En aquesta ocasió ens acompanyaran en Jordi Domingo, fundador de l’Enxaneta, uns gelats d’autor que han fet fortuna més enllà de les nostres fronteres, la Marta Muñoz i en Marc Pablo, co-fundadors de Acompany’art, una associació sense ànim de lucre que pretén portar una mica d’art als serveis de pediatria d’hospitals i centres de salut, i la Clara Sullà, creadora d’art tèxtil com a eina de comunicació visual.

Els gelats de l’Enxaneta són molt coneguts a Palafrugell, però potser no sabíeu que fins i tot en mengen a l’illa de Madagascar! En Jordi Domingo ens explicarà els seus secrets per fer d’un producte artesà un model d’èxit empresarial i compromís social.

Acompany’art és una experiència emprenedora que neix del compromís i la responsabilitat social. Un equip multidisciplinar volen humanitzar els espais pediàtrics d’hospitals i centres d’atenció primària. Han començat el seu projecte aquest mateix any als centres sanitaris del Baix Empordà, però es marquen com  a objectiu oferir els seus serveis allà on faci falta. Dos dels seus co-fundadors, la Marta Muñoz  i en  Marc Pablo ens explicaran la seva experiència.

I no abandonarem l’art, perquè la Clara Sullà ens mostrarà el seu fascinant univers tèxtil en 3D que vesteix, entre d’altres, creacions teatrals com les de La Fura dels Baus. Sullà, que ha exposat per tot el món, i actualment viu i treballa a Barcelona, on també es professora d’art i tècniques creatives  a la facultat de pedagogia de la universitat de Barcelona.  

No us perdeu l’oportunitat de conèixer de primera mà aquestes experiències que de ben segur resultaran d’allò més inspiradores!

Amb la col·laboració de la